#

За вихідні патрульні виявили у трьох водіїв підроблені документи

05.05.2021 08:20
За вихідні патрульні виявили у трьох водіїв підроблені документи
Фото з мережі інтернет

Упродовж святкових вихідних патрульні села Чайки виявили трьох водіїв із, ймовірно, підробленими посвідченнями водія

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Патрульної поліції  Київської області.

Першого водія зупинили в суботу близько 1-години ночі на 45 км автодороги Київ – Ковель. Під час перевірки документів у 22-річного водія авто Renault Clio. У посвідченні водія патрульні виявили підробку: відсутні мікрошрифти та голограма, а бланк не відповідає стандартам.

Наступного водія зупинили на Великдень у селі Синятки за порушення ПДР, і знову виявили підроблене посвідчення водія під час перевірки документів.

Третє порушення патрульні виявили вчора на 19 км автодороги Київ – Чоп. 26-річний водій авто ВАЗ порушив ПДР, за що і був зупинений патрульними. Коли інспектори почали перевіряти документи, вони помітили на водійському посвідченні відсутні захисні голограми та невідповідний розмір шрифту. Окрім цього з’ясувалось, що за цією серією та номером зареєстрована інша людина.

Патрульні нагадують, що використання підроблених документів, згідно зі ст. 358 ККУ, караються штрафом до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

Нагадаємо, що у місті Бориспіль небайдужий громадянин повідомив про порушення ПДР водієм, який виявився в активному розшуку.

Читати "Моя Київщина" у Facebook