#

Забудовник з Вишгорода рейдерським способом захопив Федерацію боксу України (ФОТО)

20.06.2022 20:20
Забудовник з Вишгорода рейдерським способом захопив Федерацію боксу України (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Федерація боксу України заявила про рейдерське захоплення організації в офіційному зверненні до Міністерства молоді та спорту Національного олімпійського комітету України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на лист Федереції боксу України.

Федерація боксу України на своєму офіційному сайті опубліковала відкритий лист за підписом генерального секретаря організації Іллі Гуровича до Міністерства молоді і спорту України та Національного олімпійського комітету України, щодо рейдерського захоплення ФБУ.

Так, у документі вказано, що рейдерське  захоплення ФБУ відбулося шляхом незаконних реєстрацій та зміни даних про керівника в Єдиному державному реєстрі на підставі підроблених документів. Таким чином, замість законного керівника ФБУ Продивуса Володимира у ЄДР з’явився запис про керівника ФБУ – Шевченка Кирила, якого нібито було обрано керівником 22 лютого 2022 року на позачерговій сесії організації.

Зауважимо, що Кирило Шевченко є власником ТОВ "Вишгород-інвест-плюс холдинг", із юридичною адресою у місті Київ.

Нагадаємо, що для шести ЦНАПІВ Київської області, що постраждали від російської агресії передали комп'ютерну техніку та забезпечення від проєкту PROSTO "Підтримка доступності послуг в Україні".




Читати "Моя Київщина" у Facebook