#

Загинув мешканець Київщини: його отруїла колишня дівчина

24.03.2023 20:30
Загинув мешканець Київщини: його отруїла колишня дівчина
Фото з місця події

Киянка отруїла колишнього хлопця, підсипавши небезпечну речовину в алкоголь

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу прокуратури Київщини.

За даними слідства, підозрювана вирішила помститися колишньому хлопцю за нескладене особисте життя. Вона додала у пляшку з алкоголем високотоксичну хімічну речовину та створила в соцмережі акаунт магазину, який проводив розіграш до свята. Серед переможців вона визначила зокрема мешканця Київщини, з яким колись зустрічалась.

Жінка написала йому, що той став переможцем розіграшу і надіслала в подарунок пляшку алкоголю та шоколад. Після вживання частини алкогольного напою самопочуття чоловіка різко погіршилося, у нього випало волосся. Він амбулаторно проходив лікування, а згодом був госпіталізований до медичного закладу, де впав у кому та помер. 

Нині слідству відомо про ще одне аналогічне отруєння. Потерпілі також потрапили до лікарні після вживання "подарунка". За процесуального керівництва прокурорів Вишгородської окружної прокуратури жінці  повідомлено про підозру за фактом умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України).

Нагадаємо, що поліція Київщини повідомила про підозру групі осіб, за умисне вбивство їм  "світить" до 15 років або довічне позбавлення волі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook