#

Заклади освіти Феодосіївської ОТГ перевірили на готовність до навчального року (ФОТО)

17.08.2022 14:45
Заклади освіти Феодосіївської ОТГ перевірили на готовність до навчального року (ФОТО)
Фото з місця подій

У понеділок, 15 серпня, заступниця голови Київської ОВА Жанна Осипенко перевірила заклади освіти Феодосіївської громади на готовність до нового навчального року

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту Київська обласна державна адміністрація у Facebook.

У громаді функціонують 4 заклади загальної середньої та 5 закладів дошкільної освіти. В очному та змішаному форматі з 1 вересня планують працювати 4 дитсадки і 3 школи.

Серед закладів, які зможуть розпочати очне та змішане навчання – Хотівський академічний ліцей імені Левка Лук'яненка. Ліцей є найбільшим закладом загальної середньої освіти у громаді, де навчаються понад 1300 учнів.

У КОВА розповіли про результати перевірки цього закладу освіти:

Під час перевірки ліцею рекомендували провести відповідні навчання педагогічних працівників та учнів закладу, облаштувати медичний пункт, забезпечити продуктами тривалого зберігання та питною водою. Тривають останні підготовчі роботи в укритті, в якому будуть створені належні умови для комфортного перебування дітей.

Нагадаємо, що поліцейські Київщини затримали двох вихідців з Дніпра, які під виглядом посадовців Обухівської військової адміністрації збирали гроші "для потреб військових".


Читати "Моя Київщина" у Telegram