#

Закопаним на узбіччі поліцейські знайшли жителя Бучанщини (ФОТО)

17.08.2022 09:45
Закопаним на узбіччі поліцейські знайшли жителя Бучанщини (ФОТО)
Фото з місця подій

Поліцейські Київщини виявили тіло ще одного вбитого окупантами мирного жителя

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Поліція Київської області" у Facebook.

15 серпня правоохоронці провели процедуру ексгумації мешканця Бучанщини. Захоронення виявили у лісі між селами Здвижівка та Блиставиця. 

Машину 58-річного чоловіка  та його сім'ї війська російської федерації обстріляли в кінці лютого, коли мирні мешканці намагалися евакуюватися з окупованого району Київської області.

У результаті розстрілу автівки загинув і голова родини, його дружина та старший 17 річний син. Куля потрапила в голову і 5-річній Анастасії, дитину дивом врятували лікарі. 

Ще на початку квітня вдалося виявити тіла двох членів цієї родини в розстріляному окупантами Renault Trafic, 15 серпня знайшли і оглянули третє тіло, яке було закопане на узбіччі.

Очільник поліції Київщини розповів:

Загалом сьогодні правоохоронці знайшли на території області 1352 тіла загиблих від рук російських військових цивільних мешканців. Більшість із них  – це люди, вбиті зі стрілецької зброї, тобто, свідомо розстріляні. Також у нас залишаються люди, зниклі безвісти під час активних бойових дій. Їх близько 300, ми продовжуємо їх шукати.

Нагадаємо, що 16 серпня Київщиною прокотилася негода, яка спричинила обриви 30 ліній та відключення 706 трансформаторних підстанцій.


Читати "Моя Київщина" у Telegram