#

Закупили генератори та батареї: на Київщині секції спортивної боротьби готуються до зими

19.10.2023 13:35
Закупили генератори та батареї: на Київщині секції спортивної боротьби готуються до зими
Фото з мережі Інтернет

У Київській області секції спортивної боротьби готуються до можливих відключень світла, щоб продовжувати працювати за будь-яких умов. Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова Асоціації спортивної боротьби Київської області, бізнесмен і меценат Малхаз Папіашвілі.

Пам'ятаю, як складно було відновлювати роботу секцій спортивної боротьби у перші місяці після вторгнення, але на цьому проблеми не закінчилися. З приходом зими довелося шукати варіанти, як організувати роботу в умовах регулярних відключень світла. Інколи дуже довготривалих, – згадує він.

Але, за словами Папіашвілі, цього року Асоціація підготувалася, врахувавши весь попередній досвід, і продовжує готуватися далі, щоб бути готовими до будь-яких ситуацій.

Зокрема, разом з однодумцями ми вже закупили для деяких секцій генератори, для інших — акумуляторні батареї. Враховуємо попередній досвід та підбираємо найкращі варіанти, – зазначає меценат.

Він повідомив, що спортивні зали організацій, що входять до Асоціації спортивної боротьби Київської області, зможуть продовжувати працювати практично за будь-яких умов.

Це результат зусиль багатьох людей, це результат нашого прагнення забезпечити дітей можливістю тренуватися та займатися улюбленим видом спорту попри будь-які негаразди та спроби ворога зломити українців.
Діти — майбутнє України, і ми зробимо все можливе і неможливе, щоб про це майбутнє подбати
, – підсумував Малхаз Папіашвілі.

У наступній публікації меценат зазначив контакти Асоціації спортивної боротьби Київської області, за якими тренери можуть звернутися по допомогу для підготовки до зими:

E-mail: [email protected]  

Телефон: +38 097 106 61 65

Нагадаємо, в жовтні цього року у Білій Церкві був проведений відкритий чемпіонат України пам’яті видатних тренерів та на честь Героїв і Захисників України. У змаганнях взяли участь близько 500 спортсменів, а на урочистій частині була відзначена професійна спортсменка Ірина Коляденко.

Також у грудні 2022-го в Білій Церкві відбувся Кубок України з вільної боротьби. Тоді Малхаз Папіашвілі надав 450 тисяч гривень на створення призового фонду для переможців та їх тренерів, а влітку 2023 року завдяки білоцерківському меценату та його однодумцям було організовано активний відпочинок та оздоровлення для вихованців спортивних шкіл Білоцерківського району. 

Читати "Моя Київщина" у Telegram