#

Залишки коштів Переяславського районного бюджету спрямують на громади

18.05.2021 09:40
Залишки коштів Переяславського районного бюджету спрямують на громади
Фото з мережі інтернет

Бориспільська райрада розпорядилась передати по 1,5 млн грн із залишків бюджету Переяслав-Хмельницького району Переяславській, Студениківській, Ташанській, Циблівській та Дівичківській ОТГ

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Переяслав.City".

У Переяславській громаді за ці гроші вирішили зробити капітальний ремонт вулиці Небесної сотні, яка простягається від привокзальної площі до річки Трубіж на околиці мікрорайону Лагері (близько 1,5 км).. На це передбачили 1,450,100 гривень субвенції з Бориспільського районного бюджету та 3,549,900 грн – з міського. Зараз депутати разом із міським головою Переяслава звернулись до Бориспільської райради ради щодо зміни цільового призначення коштів, адже ті 1,5 млн надали як субвенцію на інші проєкти.

У Циблівській громаді 1,5 млн гривень спрямують на капітальний ремонт пожежного депо, що на вулиці Шевченка в Циблях. Загальний бюджет проєкту – 2,4 млн гривень. Уже оголошено тендер на виконання робіт на платформі Prozorro.

Керівництво Студениківської ТГ повідомило, що серед коштів з бюджету Переяслав-Хмельницького району (30 млн грн) було 3,8 мільйона, які надійшли від платників податків Пристромської та Строківської сільських рад. Щодо використання 1,5 мільйона гривень, депутати обрали виготовлення проєктно-кошторисної документації на термомодернізацію школи у селі Семенівка та капітальний ремонт вулиці Лісової у Студениках, на яку вже є проєкт.

У Дівичківській громаді, а саме а селі Ковалин, запланували капітальний ремонт дорожнього покриття на вулиці Москаленка, адже наразі там щебеневе покриття. Оголошено тендер на виконання робіт через Prozorro.

Ташанська ТГ вирішила направити кошти на реконструкцію нежитлової будівлі на вулиці Центральній у Ташані під адміністративну будівлю – ЦНАП.

Нагадаємо, що за чотири місяці 2021 року до обласного бюджету Київської області надійшло 965,2 млн грн податків, зборів та інших платежів.

Читати "Моя Київщина" у Facebook