#

Замість ЗОШ – гімназії: на Переяславщині реорганізували школи (ФОТО)

29.01.2021 13:50
Замість ЗОШ – гімназії: на Переяславщині реорганізували школи (ФОТО)
Фото з місця події

На Переяславщині сільські школи стали гімназіями – їм уже роздали нові вивіски

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Переяслав City".

Сільські школи у населених пунктах, що приєднані до Переяславської міської громади, реорганізували ще наприкінці минулого року. Це навчально-виховні об’єднання: Дем’янецьке, Вовчківське, Гланишівське, Гайшинське, а також Великокаратульська ЗОШ І-ІІІ ст. Вони стали гімназіями.

Рішенням виконкому ці школи та два дитсадки, у Мазінках та Великій Каратулі, приєднали до системи освітньої мережі міськради і взяли на баланс та повне утримання.

27 січня заступниця міського голови Оксана Степаненко, начальник відділу освіти Петро Ярмоленко та голова профспілки працівників освіти міста Анелія Ковальська об’їхали всі ці навчально-виховні заклади в селах.

Насамперед поспілкувалися з колективами, ознайомилися із матеріально-технічною базою, умовами навчання школярів. Заодно директорам шкіл та дитсадків передали й нові фасадні вивіски із оновленими назвами цих закладів.

Анелія Ковальська від профспілкового комітету привітала з ювілеєм директорку Вовчківського НВО Світлану Глобу.

Нагадаємо, що 20 січня у ході засідання виконкому Переяславської міської ради було внесено зміни до міської програми розробки документації із землеустрою на 2020-2022 роки, затвердженої міською радою ще позаторік.


Читати "Моя Київщина" у Telegram