#

Зарплата очільника Циблівської ОТГ знизилися в період війни (ФОТО)

21.11.2022 15:00
Зарплата очільника Циблівської ОТГ знизилися в період війни (ФОТО)
Олексій Палагута

"Моя Київщина" подала запит до Циблівської ОТГ та дізналася, яку заробітну плату став отримувати її керівник після повномасштабного вторгнення Росії та територію України

 Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Сільському голові Олександру Палагуті в 2021 році за рік нарахували 524377 грн. Тобто у середньому він щомісяця мав 43 тис грн без врахування всіх сплачених податків.  Якщо розглядати період із березня по липень, то він мав 222 тис грн. У цьому році за аналогічний період Палагута заробив 178 тис грн. Це говорить про те, що його доходи зменшилися.

Секретар виконавчого комітету Антоніна Єфіменко у 2021 заробила грн без врахування всіх сплачених податків 315087 грн. Тоді у період із березня по липень вона мала в середньому 18 тис грн, а нині 23 тис грн.

Заступник голови з питань діяльності Володимир Бикало  за аналогічний період у 2021 році мав 24,6 тис грн, а нині – 30 тис грн. У керуючої справами Катерини Стефанчук заплата не змінилася та коливалася на рівці 26-27 тис грн.

Однак варто зауважити, що нині Володимир Бикало та Катерина Стефанчук звільнені у зв`язку зі скороченням штату.

Нагадаємо, що "Моя Київщина" надіслала запит до Зазимської ОТГ та дізналася скільки заробляє сільський голова та секретар громади.





Читати "Моя Київщина" у Telegram