#

Заснула навіки: на Київщині чоловік вбив матір поки та спала

27.01.2021 08:40
Заснула навіки: на Київщині чоловік вбив матір поки та спала
Фото з мережі інтернет

У понеділок, 25 січня, у селі Ходосівка Києво-Святошинського району п'яний чоловік зарубав свою матір сокирою в той час, коли вона спала

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Києво-Святошинського відділку прокуратури Київської області.

Відомо, що підозрюваному 30 років, його матері було 47. Того дня він повернувся додому після п'янки з друзями. Було дуже пізно, тому він почав сваритися зі своєю матір'ю.

На ґрунті таких неприязних стосунків чоловік наніс їй не менше 5 ударів сокирою по шиї та голові в той час, коли жінка спала. Потерпіла померла на місці події.

Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України. На даний час вирішується питання про застосування відносно підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, –  розповідають у пресслужбі.

Нагадаємо, що оперативника та слідчого Бучанського відділення поліції, яких затримали на хабарі ще у жовтні, судитимуть за скоєний злочин.

Читати "Моя Київщина" у Telegram