#

Заступниця Міністра оборони України заявила, що ЗСУ звільнили Вишеград, а не Вишгород

01.04.2022 10:50
Заступниця Міністра оборони України заявила, що ЗСУ звільнили Вишеград, а не Вишгород
Фото з мережі Інтернет

Начальник штабу Командування Сухопутних військ ЗСУ Олександр Грузевич на брифінгу розповів нібито про звільнення Вишгорода, але це не відповідє дійсності

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "zn.ua". .

Збройні сили України визволили село Вишеград (Бучанський район, Київська область) від російських окупантів. Про це повідомила заступниця Міністра оборони України Ганна Маляр, передає "Інтерфакс-Україна".

В ефірі національного телемарафону Маляр розповіла, що раніше поширена інформація про нібито звільнення від російських загарбників Вишгорода не відповідає дійсності, оскільки вказане місто не було захоплене окупантами.

При цьому, відповідаючи на запитання ведучого, заступниця міністра оборони уточнила, що окупантів вдалося вибити з села Вишеград Бучанського району.

Маляр сказала таке:

Так буває, оскільки у нас дуже багато зараз інформації. Бойові дії ведуться практично по всій країні. І якщо свого часу ми зосереджувалися на Донецькій та Луганській областях, і вся країна знала населені пункти (у зазначених областях – ред.), було все просто і очевидно. Зараз справді складно. Застереження трапляються і бувають помилки образливі. Але якщо вони є, то важливо їх виправити.

Раніше заступник начальника штабу Командування Сухопутних військ ЗСУ Олександр Грузевич у ході брифінгу заявив, що українській армії вдалося відновити контроль над Вишгородом.

Нагадаємо, що у січні поточного року учасники "Невідомий Патріот" попереджали владу Бородянки, Бучі та Гостомеля про напад росії.

Читати "Моя Київщина" у Telegram