#

Заступник голови Нацполіції провів зустріч у слідчому управлінні Київщини(ФОТО)

28.03.2023 20:30
Заступник голови Нацполіції провів зустріч у слідчому управлінні Київщини(ФОТО)
Фото з місця події

Начальник Головного слідчого управління Максим Цуцкірідзе провів робочу зустріч у слідчому управлінні поліції Київщини щодо ефективного документування воєнних злочинів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Слідство є передовим підрозділом, який протидіє злочинності та здійснює ефективне розслідування кримінальних правопорушень, зокрема, пов’язаних із наслідками ворожої агресії армії російської федерації. Тому наголошую на важливості детального документування воєнних злочинів та забезпечення якісного розкриття резонансних.

- відзначив Максим Цуцкірідзе.

Начальник Головного слідчого управління  перевірив роботу у відновленому адміністративному корпусі слідчого управління та поспілкувався зі слідчими щодо актуальних питань під час здійснення досудового розслідування.

Так, з початку повномасштабного вторгнення слідчими задокументовано 11219 воєнних злочинів. Правоохоронцями виявлено 1374 тіл вбитих під час окупації цивільних громадян, з яких 200 ще не ідентифіковані.

Наразі для оперативного виконання службових завдань слідче управління Київщини забезпечене всім необхідним: ергономічні кабінети, новітнє обладнання та високі стандарти забезпечення службової дільності.

Навіть під час війни ми продовжуємо створювати сучасні та комфортні умови не лише для працівників поліції, але і для адвокатів та інших учасників кримінального процесу.

- зазначив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Нагадаємо, що поліцейські Київщини вже виявили 1374 тіла вбитих мирних громадян під час окупації.

Читати "Моя Київщина" у Facebook