#

Заступник керівника Офісу Зеленського "підпрацьовує" спікером "Укравтодору"

15.07.2021 17:50
Заступник керівника Офісу Зеленського "підпрацьовує" спікером "Укравтодору"
Кирило Тимошенко

Заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко розповів, що роботи з влаштування покриття на правому проїзді траси Київ - Бориспіль невдовзі завершаться

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Lb.ua".

Координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко зауважив:

Роботи на ділянці дороги між Києвом та Борисполем почалися у червні. У рекордні строки, а саме за три тижні, завершено правий проїзд, який от-от вже буде відкритий для водіїв. Всю ж дорогу плануємо відкрити вже наприкінці серпня.

Далі він нагадав, що ця ділянка маршруту М-03 Київ - Харків є у переліку об’єктів інфраструктури, які будуть завершені до 30-ї річниці Незалежності України у межах програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво". Серед інших подібних об’єктів: маршрут Київ - Кишинів, Південний обхід Дніпра, "Дорога Єдності" Стрий - Ізварине, траса Н-13 Львів - Самбір - Ужгород.

Маршрут Київ-Бориспіль оновлюють вперше за 17 років і наразі тут працюють 164 одиниці техніки та понад 150 працівників.

Міністр інфраструктури Олександр Кубраков сказав:

17-кілометрова ділянка Київ-Бориспіль генерує один із найбільших показників трафіку в Україні - близько 85 тис. машин на добу. Для нас критично важливо підтримувати її стан у хорошому стані — і ми на тому етапі, коли експлуатаційного утримання вже не достатньо.

За його оцінками, після проведення ремонту дорожнє покриття слугуватиме щонайменше 10 років. Для контролю за перевантаженням буде встановлено майданчик зважування-в-русі.

Також Кубраков зауважив:

Наголошую - міжнародний аеропорт "Бориспіль" та маршрут від нього до столиці - це перше, що бачать іноземні туристи, які прибувають до столиці України. Тому наразі ми докладаємо максимум зусиль, щоб ці об’єкти були взірцевими.

Нагадаємо, що в Ірпені на вулиці Соборній проводяться ремонтні роботи – прокладають зливову каналізацію та новий водогін.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: