#

Заступник міністра МВС з робочим візитом відвідав Білу Церкву

17.06.2021 18:45
Заступник міністра МВС з робочим візитом відвідав Білу Церкву
Фото з місця події

Сьогодні, 17 червня, до Білої Церкви з робочою зустріччю завітав заступник Міністра внутрішніх справ Антон Геращенко

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на сторінку "Поліція Білоцерківщини" у Facebook.

Серед присутніх були очільник Білоцерківського районного управління поліції Михайло Пелех та голова Білоцерківської міської ради Анатолій Дикий.

Під час зустрічі присутні розглянули питання стосовно роботи поліцейського офіцера громади, яким чином такі поліцейські будуть працювати на місцях, основні умови та ефективність цього проєкту.

Також обговорили питання щодо забезпечення поліцейських житлом або, як альтернативу, виділення земельної ділянки на території міста під будівництво службового житла для поліцейських.

З метою покращення реагування на події обговорили можливість збільшення фінансування для придбання спеціалізованого автотранспорту для слідчо-оперативних груп Білоцерківського районного управління поліції.

Крім цього присутні обмінялися думками стосовно ефективності встановлення швидкісних камер відеоспостереження в місті Біла Церква та розширення території встановлення "розумних" камер в рамках програми "Безпечна Київщина" по всій території Білоцерківської ТГ. Аудиторія погодилась з тим, що такі впровадження значно зменшуть ризики дорожньо-транспортних пригод та змусять водіїв дотримуватись правил дорожнього руху.

Також нагадаємо, що інспектори групи зв'язків з громадськістю поліції Білої Церкви відвідали річкову зону міста та поспілкувались з батьками про попередження нещасних випадків і травмувань дітей.

Читати "Моя Київщина" у Facebook