#

Затриманий за вибух у Білогородці зізнався у скоєному (ВІДЕО)

23.06.2021 19:45
Затриманий за вибух у Білогородці зізнався у скоєному (ВІДЕО)
Фото з місця події

Очільник обласної поліції Андрій Нєбитов повідомив, що затриманий за вибух і вбивство в селі Білогородка зізнався, що був у стані афекту

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку Андрія Нєбитова у фейсбуці.

Керівник головного управління поліції у Київській області розповів, що затриманий чоловік, який жив недалеко від напівзнищеного будинку в Білогородці зізнався, що скоїв злочин після сварки через орендований у нього гараж. Після скоєння вбивства 43-річний чоловік  "в стані афекту" вирішив приховати злочин, підпаливши тіло та квартиру.

Наразі затриманому повідомлено про підозру, і у четвер, 24 червня, суд обере йому запобіжний захід.

Окрім цього в прокуратурі Київської області відзначили, що затриманому оголошено підозру за двома статтями Кримінального кодексу України - п. 4 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю) і ч. 2 ст. 194 (умисне знищення і пошкодження чужого майна, вчинене шляхом підпалу, вибуху, що спричинило тяжкі наслідки).

Смерть загиблого настала не в результаті вибуху або пожежі - йому перерізали горло і завдали численних ударів ножем в груди, вирізали серце і частину легенів.

Нагадаємо, що унаслідок вибуху і пожежі в п’ятиповерховому будинку в селі Білогородка Бучанського району постраждали близько 100 жителів.



Читати "Моя Київщина" у Telegram