#

Завдяки соцмережам у Василькові покарали неадекватну водійку (ФОТО)

07.12.2020 17:00
Завдяки соцмережам у Василькові покарали неадекватну водійку (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 6 грудня, у Facebook з’явилось відео, на якому видно, що водійка автомобіля ВАЗ-2101 виїхала на зустрічну смугу, чим самим грубо порушила правила дорожнього руху

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина"  з посиланням на  "Погляд".

У Васильківському відділі поліції відразу було відправлено патрульні наряди на пошуки порушниці. Розшукали її в селищі Калинівка. Щоправда, за кермом вже був 58-річний чоловік правопорушниці, який керував автомобілем без посвідчення водія.

Поліція склала на нього адміністративний протокок за ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки) КУпАП.

Питання щодо притягнення до адміністративної відповідальності його дружини питання поки вирішується.

Цікаво, що в зазначеному автомобілі також перебував 34-річний пасажир, який поводився підозріло. Під час проведення поверхневої перевірки у нього було знайдено пакетик з амфетаміном. За фактом зберігання наркотиків правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України.

Таким чином небайдужість громадян до порядку у рідному місці допомогла поліції відсторонили від керування водія-порушника та вилучити амфетамін у пасажира.

Нагадаємо, що на Варшавській трасі, неподалік від селища Бородянка, сталася потрійна ДТП.




Читати "Моя Київщина" у Facebook