#

Велопробіг у Білій Церкві отримав нового партнера

24.07.2020 13:45
Велопробіг у Білій Церкві отримав нового партнера
Фото з мережі Інтернет

Завтра, 25 липня, у Білій Церкві відбудеться любительський велопробіг, що організований молодіжною громадською організацією "Об’єднання регіонального розвитку"

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина ", цього року партнером заходу виступило іноземне підприємство "Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед".

Нагадуємо, що кількість локацій для старту дві – від парковки ТЦ "Епіцентр" (вул. Леваневського, 83 ) та від Національного дендрологічного парку "Олександрія" (автомобільна стоянка навпроти готелю "Рось"). Загальний маршрут виглядає таким чином: о 14 годині колона вирушає від ТЦ "Епіцентр" і рухається до парку "Олександрія", де робиться зупинка на 5 хвилин. Після цього загальною колоною всі вирушають до стадіону "Гайок", де відбудуться змагання для малечі, урочисте закриття марафону та вручення призів.

Білоцерківський велопатруль Нацполіції буде забезпечувати безпеку руху велосипедистів, а керівництво райвідділу буде приймати безпосередню участь в заході. Голова Нацполіції Київщини Андрій Нєбитов хотів приєднатися до учасників, але цього року, на жаль, не може бути присутнім. Проте він передає вітання учасникам та закликає всіх до здорового способу життя.

Народний депутат VIII скликання Георгій Мепарішвілі традиційно готує цінні подарунки для учасників велопробігу, а депутат Білоцерківської міської ради Геннадій Джегур планує особисто приєднатися до заходу та готує сюрприз для сучасників. Партнером велопробігу виступив ТЦ "Епіцентр" у Білій Церкві в особі директора Валерія Клепаса, який щороку допомагає в організації проведення спортивного свята.

Компанія "Кока-Кола" забезпечить учасників велопробігу спортивними напоями та мінеральною водою власного виробництва. 

До організаторів долучився голова правління "Інституту української політики" Олексій Усачов, який замовив 50 брендованих футболок із написом "ВелоБеЦик-2020", що дістануться найактивнішим учасникам, які попередньо пройшли реєстрацію.

Я виріс у Білій Церкві й багато років уважно стежу за ситуацією в місті. На жаль, сьогодні Біла Церква не комфортна для велосипедистів. Спортивна інфраструктура практично відсутня, а водії автомобілів не поважають велосипедистів та не дбають про їхню безпеку, особливо це стосується маршруток. Міська влада не вважає цю тему важливою, хоча велотранспорт є екологічно чистим та безпечним, сприяє здоровому способу життя та є чудовим варіантом для дозвілля. Я переконаний, що подібні заходи треба підтримувати, популяризувати, нагадувати владі та суспільству важливість питання розвитку спортивної інфраструктури, - зазначив Олексій Усачов.

Реєстрація учасників поблизу "Епіцентру" розпочнеться о 13:30, біля та "Олександрії" – о 13:50. Для участі у велопробігу необхідно пройти попередню заповнити анкету за адресою.

Зазначимо, що вікових обмежень для учасників велопробігу немає, долучайтеся усією родиною до масового спортивного заходу. Організатори закликають батьків екіпірувати дітей у шоломи, наколінники та налокітники задля їхньої безпеки. Обов’язкова вимога до всіх учасників – наявність захисної маски.

Здорова родина – здорова нація! Усі додаткові питання за телефоном – 067 34 33 444, або на електронну адресу [email protected] з поміткою "ВелоБеЦик-2020".


Схема руху від ТЦ "Епіцентр" до дендропарку "Олександрія"

Схема руху від парку "Олександрія" до стадіону "Гайок"

Читати "Моя Київщина" у Telegram