#

Завтра Боярка буде прощатися з молодим десантником, який загинув біля Слов’янська

31.05.2022 19:00
Завтра Боярка буде прощатися з молодим десантником, який загинув біля Слов’янська
Богдан Кривицький

Тиждень тому, 25 травня, біля Слов’янська загинув десантник Богдан Кривицький, якому восени мало виповнитися 27 років

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Боярський інформаційний центр" у Facebook.

Богдан Кривицький служив за контрактом у Десантно-штурмових військах Збройних Сил України, після демобілізації працював маркетологом, але з першого дня повномасштабної російської агресії проти України знову зголосився до лав Збройних Сил України.

Загиблий мав потужний духовний стержень, адже був вихованцем Пласту у Боярці, зокрема, гуртка "Лицарі" куреня УПЮ ч. 75 імені Героїв бою під Крутами, членом підготовчого куреню УПЮ імені Федора Черника. Також у 2017 році здобув вищу освіту в Інституті історичної освіти Національного педагогічного університету ім. М. П. Драгоманова.

На жаль, життя Богдан було коротким, але він загинув за незалежність та майбутнє нашої держави.

Прощання зі загиблим відбудеться 1 червня 2022 року о 12:00 у Покровському храмі Православної Церкви України в Боярці (вул. Білогородська, 11-б).

Нагадаємо, що у Боярці рух "Небайдужі боярчани" НЕБО ініціював збір підписів щодо перейменування вулиці Заводської у вулицю імені Максима Левіна – відомого фоторепортера, якого вбили московські окупанти.

Читати "Моя Київщина" у Facebook