#

Завтра у Фастівській ОТГ прощатимуться із воїном, який загинув на Донеччині

07.06.2022 14:25
Завтра у Фастівській ОТГ прощатимуться із воїном, який загинув на Донеччині
Ігор Кушнір

Завтра, 8 червня, у селі Фастівець Фастівської громади відбудеться церемонія прощання з Ігорем Кушніром, який загинув на війні

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Фастівська Міська Рада" у Facebook, Ігор Кушнір загинув 27 травня загинув у місті Слов’янськ.

У дописі розповідається, що дитинство та юні роки Ігор провів у Фастівці, школу закінчував на Львівщині, там же і отримав спеціальність столяра. Одружився вже на Фастівщині, куди повернувся після закінчення навчання.

2014 року, ще на початку війни росії проти України, відправився на схід боронити Батьківщину. Після травмування довго лікувався. З початком широкомасштабного вторгнення РФ одним з перших став в ряди добровольчого формування, яке діяло на території Фастівецького старостинського округу. А вже згодом підписав контракт зі Збройними Силами та вирушив у гарячі точки, але, на жаль, 27 травня його життя обірвалося.

Церемонія прощання з Ігорем Кушніром відбудеться 8 червня о 11:00 за адресою с. Фастівець, вул. Дружби, 42. Поховають бійця на кладовищі у с. Фастівець.

Нагадаємо, що у період із 24 лютого по 7 червня поточного року армія Росії втратила 31360 солдатів.

Читати "Моя Київщина" у Telegram