#

Завтра у Фастові відбудеться Всеукраїнський молодіжний форум "Єднання"

30.11.2023 19:25
Завтра у Фастові відбудеться Всеукраїнський молодіжний форум "Єднання"
оголошення

Першого грудня 2023 року в місті Фастові з нагоди відзначення 105-ої річниці з дня підписання Передвступного Договору про злуку між УНР та ЗУНР відбудеться Всеукраїнський молодіжний форум "Єднання"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис пресслужби Фастівської міської ради. 

Продуктом Форуму має стати резолюція, що декларує єднання української молоді заради європейського майбутнього України. За результатами Форуму відбудеться адвокаційний візит молодіжної делегації до інституцій Європейського Союзу до міста Брюссель (Бельгія).

До участі запрошують представників молодіжних консультативно-дорадчих органів, молодіжних громадських організацій та представників громадянського суспільства з числа молоді.

Дата проведення: 1 грудня 2023 року. З метою безпеки інформація про місце та час проведення, а також програма Форуму та список запрошених спікерів будуть надіслані усім зареєстрованим учасникам.

Реєструватися для участі у Форумі ТУТ.

Нагадаємо, що у Фастові триває акція, яка покликана підвищити обізнаність громадян про всі форми насильства, а також методи недопущення і комплексного реагування на будь-які його прояви.

Читати "Моя Київщина" у Facebook