#

Західні політики відреагували на падіння гвинтокрила у Броварах

18.01.2023 17:00
Західні політики відреагували на падіння гвинтокрила у Броварах
Фото з місця подій

Голова Європейської ради та посол Німеччини в Україні Анка Фельдгузен висловила співчуття сім'ям загиблих у результаті падіння гелікоптера в Броварах

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на ZN.ua.

Анка Фельдгузен була приголомшена новиною про те, що міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський і друг Євген Єнін, його перший заступник, загинули в аварії гвинтокрила. Серед загиблих і потерпілих інші співробітники МВС, а також діти. Політик висловила глибокі співчуття родинам жертв і колегам із МВС.

Глава Європейської ради Шарль Мішель також відреагував на авіакатастрофу в Броварах: 

Ми приєднуємося до скорботи після трагічної аварії гелікоптера в Броварах. Міністр Денис Монастирський був великим другом ЄС. Ми висловлюємо наші найглибші співчуття родинам загиблих, президенту Володимиру Зеленському, прем'єр-міністру Денису Шмигалю та народу України.

Також свої співчуття висловили посол України в Анкарі, посол США в Україні Бріджит Брінк, посол Великої Британії Мелінда Сіммонс, глава представництва ЄС в Україні Матті Маасікас, президент Польщі Анджей Дуда, президент Франції Емануель Макрон, голова дипломатії ЄС Джозеп Боррель та інші. 

Нагадаємо, що керівництво Міністерства внутрішніх справ, яке загинуло в результаті падіння гелікоптера в Броварах, летіло у відрядження в одну з "гарячих" точок.

Читати "Моя Київщина" у Telegram