#

Захиснику "Азовсталі" подарували квартиру в місті Українка

08.12.2022 10:00
Захиснику "Азовсталі" подарували квартиру в місті Українка
Фото з місця події

Василь Копань, який є захисником "Азовсталі", отримав  квартиру від Благодійного фонду YOUkraine

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Василь Копань, розвідник полку "Азов" родом з Маріуполя. Захищає Україну з 2014 року. Повномасштабне вторгнення росіян зустрів у рідному місті. Разом із побратимами боронив "Азовсталь". Потім був полон. Василеві пощастило вижити в Оленівці.  В результаті великого обміну військовополонених у вересні Василь повернуся до сім'ї. Тим часом дуже гостро постало питання житла. 

Василь вивіз своїх рідних з Маріуполя до Києва наприкінці лютого. Сам повернувся на фронт. Воював і тривожився за родину, бо залишив їх в орендованій квартирі в столиці і певності в завтрашньому дні не мав. Тому, коли фонд YOUkraine. Бути з Україною звернувся до азовців з питанням хто потребує допомоги – побратими відразу назвали Василя. За хоробрість та незламність, за добру службу хотіли помогти воїну у вирішенні житлового питання. 

Отримав квартиру захисник у місті Українка. Тепер сім’я захистика мешкає  в ЖК Aquamarine від девелоперської компанії Really Building. 

Нагадаємо, що у Київській області вже відновлено понад 4300 об’єктів, пошкоджених унаслідок російської збройної агресії.

Читати "Моя Київщина" у Facebook