#

Зеленський нагородив медсестру з Переяславщини медаллю "За врятоване життя"

25.06.2020 16:30
Зеленський нагородив медсестру з Переяславщини медаллю "За врятоване життя"
Тетяна Сушко

Нещодавно з нагоди Дня медичного працівника президент Зеленський видав указ, де за сумлінну працю та професіоналізм було нагороджено медаллю “За врятоване життя” Тетяну Сушко

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Переяслав City".

46-річна Тетяна Сушко народилася і виросла в селі Циблі. Нині живе в Дівичках. У 2001 році, як закінчила медичне училище в Яготині, влаштувалася медсестрою в Єрківецьку дільничну лікарню. Згодом її перевели старшою медичною сестрою в реанімаційне відділення Переяслав-Хмельницької ЦРЛ. Попрацювавши там чотири роки, вона влаштувалася за фахом у госпіталь, що в Циблях, і за сумісництвом чотири роки займала посаду старшої медсестри в дитячому таборі “Славутич”.

У 2017 році Тетяна Сушко з власної ініціативи стає медичною сестрою “Першого добровольчого мобільного шпиталю ім. Миколи Пирогова”, що в Києві, і активно починає займатися волонтерською діяльністю. Три ротації вона несла службу в хірургічному відділенні Станично-Луганської ЦРЛ. Наразі вона працює медсестрою в неврологічному відділенні відновного лікування госпіталю в Циблях і веде активну волонтерську діяльність.

Крім вищезгаданої медалі Тетяна також має медаль “За сприяння Збройним Силам України”, та орден “Сила милосердя”.

Цього року медаллю “За врятоване життя” нагородили 122 медиків країни.

Також нагадаємо, що працівники поліції виявили незаконні посіви коноплі у жителя села Пристроми Переяслав-Хмельницького району.

Читати "Моя Київщина" у Facebook