#

Зеленський очолив Білоцерківську райраду

14.12.2020 14:45
Зеленський очолив Білоцерківську райраду
Фото з місця події

У вівторок, 8 грудня, пройшла перша   сесія Білоцерківської районної ради VIII скликання, де було обрано голову та заступників голови райради

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт Білоцерківської районної державної адміністрації.

Відкрила засідання голова Білоцерківської районної територіальної виборчої комісії Альона Галієва. Вона проінформувала присутніх про підсумки виборів та озвучила імена  54 новообраних депутатів Білоцерківської районної ради VIII скликання. Згодом депутати склали присягу.

Після обрання тимчасової президії, до якої увійшли представники від усіх політичних сил, що представлені у районній раді, депутати затвердили порядок денний сесії.

Насамперед обрали лічильну комісію,  яка здійснила підготовку процедурних питань для голосування по виборах голови та заступників голови Білоцерківської районної ради.

У бюлетені для таємного голосування на посаду голови районної ради було запропоновано і внесено кандидатури  двох депутатів  Василя Зеленського (ПП "Слуга народу")  та Василя Хрика (ВО "Свобода"). У результаті таємного голосування головою Білоцерківської районної ради обрано Василя Зеленського.

Далі депутати визначилися із заступниками голови районної ради. Шляхом таємного голосування вони обрали заступниками голови Білоцерківської районної ради Анатолія Чичикала ( ВО "Батьківщина") та Володимира Федорчука (ПП "Опозиційна платформа – за життя").

Голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк привітала всіх депутатів з початком роботи, побажала успіхів новообраному керівництву Білоцерківської районної ради та висловила переконання щодо конструктивної та результативної співпраці, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що напередодні засідання другої сесії Білоцерківської міської ради Дмитро Киришун побив голову Узинської ОТГ Віталія Гринчука.

Читати "Моя Київщина" у Telegram