#

Жителі Васильківщини перекрили дорогу, яку розбивають вантажівки з Плесецького гранітного кар’єру (ФОТО)

17.05.2018 14:31
Жителі Васильківщини перекрили дорогу, яку розбивають вантажівки з Плесецького гранітного кар’єру (ФОТО)

Учора жителі Васильківського району з сіл Плесецьке та Перевіз почали акцію протесту, яка полягає у перекритті траси, яку знищують вантажівки, які везуть щебінь з Плесецького гранітного кар’єру

Про це повідомляє "Моя Київщина" з посиланням на начальника служби у справах дітей та сім’ї Васильківської районної держадміністрації Наталії Ібрагімової у Facebook.

"Жити по-новому! Це як? Це добиратися додому по розбитих дорогах, це жити в постійному страху, що завалиться будинок, який людина будувала за свої власні кошти, це дихати постійною пилюкою, яку піднімають на (колись асфальтованій), а тепер грунтовій дорозі величезні машини з гранкар’єру яким керує депутат Васильківської райради від президенської партії (йдеться, вочевидь, про Валентина Стадника, який значиться серед бенефіциарів кар’єра, - Ред)", - зазначила вона.

«Вчора у людей села Плесецьке, Перевіз та інших сіл увірвався терпець і вони вийшли на мирну акцію протесту для того, щоб привернути увагу з боку державної та місцевої влади на питання аварійного стану асфальтного покриття автодороги, що з’єднує Одеську та Житомирську траси. Але людей ніхто не чує. До людей не приїхало ані керівництво району, ані області, а тільки пригнали автобус з спецпризначенцями, які як завжди охороняють бізнесові інтереси правлячих "божків". Байдужі до проблем людей , як Баласинович Н.О. так і звичайно Одинець В.І, бо що їм люди, головне – прибутки та голос в раді за їх дії по розкраданню бюджету району. Сьогодні вночі вже були провокації з їх сторони для створення ситуації, для "розігнання" людей, що висловлюють свою позицію, але люди вистояли та не піддалися на провокації», - розповіла Наталія Ібрагімова.

Варто зазначити, що конфлікт між активістами та представниками кар’єру триває вже не один рік, але питання досі не вирішене.

Читати "Моя Київщина" у Telegram