#

Зимове містечко зі всесвіту Гаррі Поттера з’явилося на Київщині (ФОТО)

07.12.2020 16:20
Зимове містечко зі всесвіту Гаррі Поттера з’явилося на Київщині (ФОТО)
Фото з місця події

В суботу, 5 грудня, в "Osocor Residence" відкрилася зимова локація з магічною атмосферою і чарівним настроєм, збудована за мотивами чарівного села із книг про Гаррі Поттера

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина"  з посиланням на "VGORODE". 

Локація на час зимових свят з  "Osocor Residence" перетвориться на "Osocor Winter Village", яка буде виглядати в точності, як село з всесвіту "Гаррі Поттера". Тут відвідувачі зустрінуть різних чаклунів і магів з "Гогсміда".

Організатори повідомляють, що літній басейн перетворився на величезний каток розміром 800 квадратних метрів. Також тут з'явилися й інші зимові розваги, на приклад карусель, крижана гірка і фудкорти зі знаменитим "вершковим пивом", різноманітним чарівними частуваннями і глінтвейном.

Доброзичливі мешканці села проводять для відвідувачів майстер-класи з варіння зілля, магії і іншим чарівним умінням. Для цього AMAconcert зробили в Osocor Winter Village місця відпочинку з неймовірною атмосферою і з магічними декораціями.

Містечко буде приймати гостей до 28 лютого. Працює локація з 11:00 до 22:00. При тому організатори наголошують, що до 17:00 варто заглянути для відпочинку з сім'єю, а з 17:00 до 22:00 на гостей чекають запальні вечірки з діджеями.

Нагадаємо, що Медвинський молодіжний проєкт "Молодіжний центр Молодь вТренді" став переможцем кращих практик молодіжної роботи 2020 року та отримав нагороду в номінації "Краща практика молодіжної роботи у малій громаді України".

 




Читати "Моя Київщина" у Facebook