#

Зіркові футболісти зіграють з командами Київщини на благодійному турнірі, аби зібрати кошти для дітей

11.08.2022 14:35
Зіркові футболісти зіграють з командами Київщини на благодійному турнірі, аби зібрати кошти для дітей

13 серпня на Київщині проведуть благодійний турнір з мініфутболу – Кубок "Живий Колос", аби зібрати кошти для дітей, які постраждали від війни

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина", змагання відбудуться в селі Іванковичі під Києвом на центральному стадіоні. Початок о 10 годині, вхід для гостей – вільний.

Організаторами заходу виступили Благодійний Фонд "Живий Колос" у партнерстві з італійським спортивним брендом LEGEA. У турнірі Кубок "Живий Колос" візьмуть участь близько 10 місцевих команд: "Живий Колос", Іванковичі-Ветеран, Іванковичі-Молодь, Хотів-Ветеран, Хотів-Молодь, ФК "Ходосівка" та інші.

Кульмінацією змагань стане участь зіркової футбольної команди, що складатиметься з титулованих українських спортсменів. Переможці турніру матимуть змогу особисто зіграти з відомими футболістами, такими як Олександр Алієв, Андрій Богданов, Олег Саленко, Юрій Дмитрулін, Сергій Коновалов, Сергій Мізін, Анатолій Безсмертний, Юрій Грицина, Віктор Мороз та інші.

На гостей заходу чекає фотосесія та автограф-сесія із зірками футболу, а також – конкурси та змагання для дітей. Кожен гість також зможе передати кошти, аби допомогти дітям, які внаслідок війни втратили домівку, когось із рідних або просто опинилися у скрутному становищі. Задонатити кошти можна буде безпосередньо під час заходу, або через соціальні сторінки Фонду "Живий Колос" у соцмережах.

Нагадаємо, що головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков попросив читачів допомогти з фінансуванням видання, а половину надісланих коштів обіцяє передати на потреби ЗСУ

Читати "Моя Київщина" у Facebook