#

Житель Білоцерківщини, який нещодавно вийшов із в’язниці, знову пішов на злочин

19.11.2020 15:20
Житель Білоцерківщини, який нещодавно вийшов із в’язниці, знову пішов на злочин
Фото з місця події

У місті Біла Церква поліцейські за порушення ПДР зупинили авто ВАЗ, де за кермом сидів чоловік, який нещодавно вийшов із в’язниці

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області.

Оскільки водій не мав документів на автомобіль, поліцейські склали відносно нього адміністративний протокол. Також вилучили транспортний засіб та помістили його на майданчик тимчасового тримання. Як з’ясувалось згодом – саме цю автівку було викрадено. 

Зранку до поліції звернувся житель села Михайлівка та повідомив про викрадення його авто ВАЗ.

Серед ночі злодій зламав навісний замок та проник на подвір’я, де знаходилась автівка. Ключі були в салоні авто, тож саме цим і скористався зловмисник. 

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п‘яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Варто зауважити, що чоловік, який здійснив крадіжку, нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, де упродовж 5 років відбував покарання за вчинення крадіжок та незаконного заволодіння автівкою.

Нагадаємо, що деякі електронні засоби масової інформації почали публікувати, що в місті Біла Церква в лікарні помер хворий на коронавірус чоловік, який поступився своїм киснем сину.

Читати "Моя Київщина" у Telegram