#

Житель Білогородської громади організував наркопритон (ФОТО)

19.04.2021 16:20
Житель Білогородської громади організував наркопритон (ФОТО)
Фото з місця події

Стало відомо, що в селі Бобриця Білогородської ОТГ місцевий житель облаштував наркопритон

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Бучанське районне управління поліції ГУНП в Київській області" у Faсebook.

У дописі розповідається, що до чергової частини відділення поліції №4 (с. Капітанівка) Бучанського районного управління поліції надійшло повідомлення. У ньому було сказано, що в селі Бобриця громадянин утримує місце для незаконного вживання, виробництва та виготовлення наркотичних засобів і психотропних речовин.

Далі в результаті проведених у приміщенні обшуків місцевого 35-річного жителя, працівники поліції виявили та вилучили низку речових доказів причетності до вживання і до виготовлення наркотичних речовин.

За незаконне зберігання наркотичних засобів слідчі Бучанського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років.

Згодом, після висновків експертів, за процесуальним керівництвом Києво-Святошинської окружної прокуратури, слідчі приймуть рішення щодо повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу правопорушникові.

Нагадаємо, що СБУ ліквідувала діяльність організованої злочинної групи, яка збувала кокаїн і психотропи в Києві, Київській та Одеській областях.




Читати "Моя Київщина" у Facebook