#

Житель Білої Церкви, що викликав поліцію задля розваги, заплатить штраф (ФОТО)

10.11.2020 17:27
Житель Білої Церкви, що викликав поліцію задля розваги, заплатить штраф (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 10 листопада, білоцерківчанин повідомив до поліції про викрадення дитини

 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

 

Зі слів заявника, на вулиці Раскової невідомі чоловіки схопили дитину та заштовхали її до автівки Volkswagen білого кольору. Обстеживши прилеглу територію, патрульні не виявили схожого транспортного засобу. Після цього вони приїхали на місце виклику, де і зустріли заявника.

 

Чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння. Він підтвердив, що повідомляв про викрадення. А потім додав, що ця подія трапилася у фільмі, який він переглядав напередодні.

 

Поліцейські склали на жартівника протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик пожежної охорони, поліції, швидкої медичної допомоги або аварійних служб) КУпАП. Чоловікові загрожує штраф розміром від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Шановні друзі, людське життя та здоров'я — це найвища цінність, а інколи кожна хвилина важлива. Тому кожен неправдивий виклик спецслужб — це потенційно втрачена можливість врятувати чиєсь життя!, - наголошують правоохоронці.

Нагадаємо, що білоцерківський поліцейський врятував пораненого 14-річного хлопця.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: