#

Житель Білої Церкви вивозив будівельні відходи до Ковалівської ОТГ

30.09.2021 11:40
Житель Білої Церкви вивозив будівельні відходи до Ковалівської ОТГ
Фото з місця події

Працівники поліції Білоцерківщини під час моніторингу мережі Інтернет виявили відео, де водій Toyota Camry викидав мішки зі сміттям на узбіччі дороги

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Поліція Білоцерківщини" у Facebook, згодом поліцейські з'ясували, що подія відбулась у селі Устимівка Ковалівської громади.

Завдяки небайдужості громадян, які повідомили державний номер автомобіля, поліцейські розшукали водія. Ним виявився 23-річний житель Білої Церкви, який рухався дорогою Біла Церква-Фастів. Послуги сміттєвозу чоловік оплачувати не забажав, тому побутові та будівельні відходи вирішив викинути де-інде.

Поліцейські склали на правопорушника адміністративний протокол за ст.152 (Порушення державних стандартів, норм в правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Санкція статті передбачає за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що складає від 340 до 1360 гривень.

Нагадаємо, що сторож дамби поблизу села Глибічка повідомив до поліції, що перебуває жінка в річці Рось.

Читати "Моя Київщина" у Facebook