#

Житель Боярки ледь не поплатився життям за гарне фото на залізниці (ФОТО)

08.02.2022 15:27
Житель Боярки ледь не поплатився життям за гарне фото на залізниці (ФОТО)
Фото з місця подій

Сьогодні, 8 лютого, близько 1-ої години до поліції надійшло повідомлення про те, що на перегоні "Тарасівка-Боярка" чоловік отримав ураження електричним струмом

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

На місце події негайно прибули група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Фастівського РУП.

Попередньо правоохоронці встановили, що 27- річний місцевий житель заліз на вагон-цистерну, аби зробити яскраве фото. У результаті чоловік отримав ураження струмом від дротів високої напруги.

Потерпілого з опіками тіла негайно госпіталізували до Київської міської клінічної лікарні № 2.

Правоохоронці з’ясовують усі обставини та причини цього випадку. За результатами перевірки цій події буде надана правова кваліфікація.

Поліцейські застерігають громадян від необдуманих вчинків:

Пам’ятайте, залізниця – не місце для розваг. Тим паче, заборонено забиратися на дахи вагонів та намагатися торкнутись лінії електропередач. Такі дії призводить до непоправних наслідків, часто з летальними наслідками.

Нагадаємо, що нещодавно у Боярці водій авто Fiat Doblo запропонував поліцейським неправомірну вигоду щоб уникнути відповідальності за керування транспортним засобом без посвідчення водія.



Читати "Моя Київщина" у Facebook