#

Житель Боярської громади ховав у авто метадон

14.09.2021 12:35
Житель Боярської громади ховав у авто метадон
Фото з місця події

Правоохоронці Фастівського району під час добового чергування задокументували факт незаконного зберігання метадону

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Фастівське районне управління поліції" у Facebook.

У селі Забір'я по вулиці Жовтневій наряд реагування патрульної поліції зупинив автомобіль. Під час проведення перевірки в автомобілі 45-річного місцевого жителя виявлено таблетки та два шприци наповнені білою речовиною. Як пояснив чоловік, що наркотичну речовину зберігав для власних потреб.

Наркотичний засіб вилучено та направлено на експертне дослідження.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту - караються штрафом від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що у місті Боярка невідомі розмалювали борди із зображенням проросійського політика та ексрегіонала Євгена Мураєва.

Читати "Моя Київщина" у Facebook