#

Житель Броварщини наніс товаришу смертельне поранення (ВІДЕО)

23.12.2022 13:00
Житель Броварщини наніс товаришу смертельне поранення (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Учора, 22 грудня, до поліції надійшло повідомлення, що в селі Пасківщина Броварського району без свідомості перебуває чоловік 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

За вказаною адресою негайно прибули працівники відділення поліції №2 Броварського управління поліції Київщини та виявили тіло потерпілого без ознак життя та з ножовим пораненням.

Правоохоронці встановили, що до вбивства причетний 58-річний співмешканець. Поліцейські з’ясували, що під час розпивання алкогольних напоїв між чоловіками виник конфлікт. Через це зловмисник наніс опоненту п’ять ударів ножем в область живота. Унаслідок цього потерпілий помер на місці події.

Працівники поліції затримали зловмисника, який зізнався у скоєнні злочину. Відомо, що правопорушник вже притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень.

Слідчі, за процесуальним керівництвом Броварської окружної прокуратури, та за фактом вчинення умисного вбивства [ч.1 ст. 115 ККУ], розпочали досудове розслідування. Фігурантові загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що поліція Броварщини повідомила про підозру зловмиснику, який через конфлікт підпалив будинок сусіду.


Читати "Моя Київщина" у Telegram