#

Мешканець Макарівської громади ніс посеред вулиці оберемок коноплі

07.09.2021 14:00
Мешканець Макарівської громади ніс посеред вулиці оберемок коноплі
Фото з місця події

У селі Лозовик Макарівської ОТГ працівники поліції зупинили місцевого жителя, який ніс коноплю в руках

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Бучанське районне управління поліції ГУНП в Київській області" у Facebook.

Поліцейські під час патрулювання в селищі Лозовик помітили та зупинили чоловіка, який ніс у руках рослини коноплі. На місце події прибула слідчо-оперативна група відділення поліції №3 (смт. Макарів) Бучанського районного управління поліції. Правоохоронці вилучили рослини наркозілля.

50-річний місцевий житель пояснив, що ніс рослини коноплі до місця свого проживання для власного вжитку.

За даним фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Санкція статті передбачає штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Нагадаємо, що у селі Мар’янівка Макарівської ОТГ Бучанського району 50-річний киянин, який приїхав до свого батька, помітив дивне відро.

Читати "Моя Київщина" у Facebook