#

Житель Обухова отримав штраф за не скоєне правопорушення (ФОТО)

16.07.2020 18:58
Житель Обухова отримав штраф за не скоєне правопорушення (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 16 липня, до правоохоронців звернувся мешканець міста Обухів та повідомив, що отримав штраф за перевищення швидкості на території столиці, однак до Києва не їздив. Виявилося, що його автомобіль має "двійника"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Заявник розповів правоохоронцям, що він пересувається на автомобілі Renault Laguna виключно вулицями рідного міста Обухова та до столиці не виїжджав. 

Відтак, під час пошукових заходів інспектори відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП Київської області виявили та зупинили автомобіль Renault Laguna на вулиці Гагаріна, що у столиці. Марка, колір, державні номерні знаки були ідентичні автомобілю заявника. За кермом транспортного засобу був 21-річний уродженець Черкащини, який на даний час мешкає в Києві. 

За його словами, він купив цей автомобіль на одному із ринків у Білій Церкві. Згодом виявилося, що в 21-річного порушника немає документів на транспортний засіб та посвідчення водія відповідної категорії. До того ж, номера кузова не відповідали базам даних МВС.

Наразі справою займаються слідчі.

Нагадаємо, що в Обухові знайшли труп невідомого чоловіка біля озера Оніксу по вулиці Миру



Читати "Моя Київщина" у Telegram