#

Житель Петрівської ОТГ намагався поцупити кутники опори лінії електропередач (ФОТО)

20.02.2022 09:30
Житель Петрівської ОТГ намагався поцупити кутники опори лінії електропередач (ФОТО)
Фото з місця події

У п’ятницю, 18 лютого, мешканець села Нові Петрівці намагався викрасти кутники опори лінії електропередач, але йому це не вдалося

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Національну поліцію  Київської області.

У поліції розповідають, що 37-річний чоловік приїхав до опори лінії передач на автомобілі та зрізав кутники нижньої обв’язки опори газовим різаком. Проте здійснити крадіжку до кінця він не зміг.

Чоловіка помітили співробітники станції «Північна», які зателефонували працівникам поліції. Останні були на місце події, де виявили крадія.  

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.15, ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

Нагадаємо, що 10 лютого до працівників поліції зателефонував чоловік та сказав, що він у селі Нові Петрівці замінував помешкання сусіда.

 


Читати "Моя Київщина" у Telegram