#

Житель Пристоличного регіону організував торгівлю наркотиками у власній квартирі

09.12.2022 15:30
Житель Пристоличного регіону організував торгівлю наркотиками у власній квартирі
Фото з місця подій

Зловмисник організував торгівлю наркотичними та психотропними речовинами з приміщення власної квартири для знайомих

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Національної поліції України.

Під час відпрацювання оперативної інформації працівниками відділу кримінальної поліції затримали чоловіка, який розповсюджував наркотики. Поліцейські встановили, що чоловік 1995 року народження збуває наркотичні речовини з рук в руки.

Правоохоронці з’ясували, що фігурант організував торгівлю наркотичними та психотропними речовинами з приміщення власної квартири знайомим за готівку:

Документуючи правопорушення ми провели контроль за вчиненням злочину у формі закупки, під час якої хлопець продав психотропну речовину – амфетамін. Відтак за місцем мешкання фігуранта ми провели санкціонований обшук, під час якого вилучили три пакетики і пластикову колбу з, ймовірно, солями «PVP» та згорток із речовиною, схожою на амфетамін, які направили на експертизу.

За даним фактом слідчі управління поліції під процесуальним керівництвом Святошинської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України – збут психотропних речовин. Суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Санкція статті передбачає від чотирьох до восьми років позбавлення волі.

Наразі поліцейські проводять заходи із встановлення та затримання інших осіб, причетних до наркозлочину з метою притягнення їх до кримінальної відповідальності.

Нагадаємо, що на Київщині прикордонники зупинили для перевірки дівчину, яка може бути причетною до колабораційної діяльності.


Читати "Моя Київщина" у Facebook