#

Житель Вороньківської громади приніс додому танковий снаряд (ФОТО)

05.12.2022 11:00
Житель Вороньківської громади приніс додому танковий снаряд (ФОТО)
Фото з місця події

У суботу, 3 грудня, 53-річний житель села Сошників Вороньківської громади Бориспільського району повідомив до поліції, що знайшов у лісі снаряд і приніс його до своєї оселі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

На місце події негайно прибули слідчо-оперативна група Бориспільського управління поліції та вибухотехнічна служба. У господарському приміщенні правоохоронці виявили танковий кумулятивний снаряд 125 мм.

Далі вибухотехніки встановили, що боєприпас відноситься до особливо небезпечної категорії вибухових матеріалів. Вибухонебезпечний предмет обережно транспортували на тимчасово підривний майданчик та знищили.

Очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов був вражений легковажністю чоловіка, який приніс знахідку до себе додому:

Вже не вперше вражений легковажністю деяких громадян, але радію, що здоровий глузд шукача пригод таки взяв верх, чоловік повідомив про небезпеку до поліції. Нагадую усім, якщо ви знайшли міну, гранату, частину ракети, чи предмет походження  якого вам невідоме, не ризикуйте, одразу повідомляйте до поліції.

Нагадаємо, що з початку 2022 року поліцейські Борисполя склали 157 матеріалів на водіїв, які припаркувалися на місцях для людей з інвалідністю.


Читати "Моя Київщина" у Facebook