#

Житель Золочівської громади "варив" удома амфетамін (ФОТО)

16.06.2021 15:30
Житель Золочівської громади "варив" удома амфетамін (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

У селі Гнідин Золочівської ОТГ 34-річний чоловік облаштував удома лабораторію, де власноруч виготовляв наркотики  

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Поліція Київської області" у Facebook, оперативники управлінням карного розшуку та Бориспільського РУП  на «гарячому» затримали наркозбувача.

Встановлено, що 34-річний місцевий мешканець села Гнідин Бориспільського району розповсюджував амфетамін серед місцевих жителів. Наркотики чоловік виготовляв самостійно за місцем свого проживання, використовуючи підручні засоби.

За місцем проживання зловмисника під час проведення обшуку правоохоронці вилучили обладнання та речовини, які останній використовував для виготовлення психотропної речовини, а також прекурсор-фенілнітропропен. Речові докази вилучено та направлено для проведення відповідних експертиз.

Також поліцейські вилучили у наркозбувача гроші, отримані під час збуту психотропної речовини.

Працівники Бориспільського районного управління поліції затримали молодика у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України,

За процесуальним керівництвом Бориспільської окружної прокуратури правопорушнику повідомлено про підозру за ч. 1 та ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Суд обрав запобіжний захід – тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що у селі Гнідин Бориспільського району проходять зйомки фільму.


Читати "Моя Київщина" у Facebook