#

Жителі Ржищівської громади можуть отримати безкоштовні медичні препарати

04.01.2024 18:50
Жителі Ржищівської громади можуть отримати безкоштовні медичні препарати
Фото з мережі інтернет

Ржищівський центр первинної медико-санітарної допомоги отримав протизапальні та противірусні препарати від Благодійного фонду "Фармація"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис голови Ржищівської МТГ Крістіни Чорненької.

 Голова Ржищівської МТГ зазначила:

Благодійна допомога надійшла за сприяння нашого земляка Дениса Шевченка від благодійного фонду "Фармація", який очолює його колега Віталій Архипов. Нагадаємо, що за останні 2 місяці це вже друга благодійна допомога, яка організована Денисом Шевченком для жителів Ржищівської громади.

 

Ліки будуть безкоштовно видаватися пацієнтам Ржищівського центру первинної медико-санітарної допомоги лише за призначенням сімейного лікаря або лікаря-педіатра. Щоб отримати їх, слід звернутися до Вашого сімейного лікаря у Ржищівський центр первинної медико-санітарної допомоги (м.Ржищів) або амбулаторію (с.Стайки, с.Пії).

Телефон для довідок: (093) 442-14-67 (реєстратура Ржищівського центру ПМСД).

Нагадаємо, що оркестр Головного управління Національної поліції України у Київській області під диригуванням Володимира Головацького потішив публіку у Ржищівському міському Будинку культури світовими різдвяними хітами та  українською класикою.

Читати "Моя Київщина" у Facebook