#

Жителі Таращі влаштували стихійне сміттєзвалище (ФОТО)

11.06.2020 09:49
Жителі Таращі влаштували стихійне сміттєзвалище (ФОТО)
Фото з місця події

Мешканці міста періодично вивозять різне побутове сміття на земельну ділянку, яка належить Таращанському державному технічному та економіко-правовому коледжу, унаслідок чого утворилося стихійне сміттєзвалище

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Моя Тараща" у Facebook.

Зауважимо, що сміттєзвалище утворилося на земельній ділянці, яка розташована поблизу трьох колишніх кар’єрів за Барковим і Гнатовим ставками в сторону села Кирдани.

Слід сказати, що Таращанська міська рада не надала жодної допомоги, щоб ліквідувати сміттєзвалище, оскільки воно знаходиться за межами міста. Таким чином працівники коледжу самостійно прибрали вивезене сміття.  Відомо, що різне побутове сміття вивозили на цю земельну ділянку мешканці мікрорайону Лиса Гора.

Наразі, ситуація зі сміттєзвалищем перебуває на контролі дирекції коледжу, Таращанської районної адміністрації, Екологічної інспекції Столичного округу та Таращанського відділення поліції.

За вищезгаданою земельною ділянкою ведеться спостереження і здійснюється патрулювання поліцією під'їздних шляхів до неї!!! При встановленні осіб, які викидають сміття на цій земельній ділянці, вони будуть притягнуті до відповідальності, - йдеться в повідомленні.

Зауважимо, що сума штрафу за викидання сміття в неналежному місці становить від 340 до 3500 гривень.

Нагадаємо, що в місті Тараща на вулиці Білоцерківська горіло сміттєзвалище.


Читати "Моя Київщина" у Facebook