#

Жителі Узина гідно представили Київщину на змаганнях з плавання

31.08.2020 19:50
Жителі Узина гідно представили Київщину на змаганнях з плавання
Фото з місця події

Київську область представляли жителі Узина, члени Узинського клубу "Білий Ведмідь"  – майстер спорту СРСР, керівник клубу Сергій Зеленецький та Василь Лановський, представник клубу "Нептун"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу КОДА.

Почесним членом суддівської бригади був олімпійський чемпіон-1980 на дистанції 400 м в комплексному плаванні, до речі однієї з найскладніших програм, гордість України – Олександр Сидоренко. Олімпіонік порадував плавців Київщини автографом на заявці та спільним фото.

Змагання відбувалися у відкритому, напрочуд красивому  басейні. Чиста, блакитна вода, переливаючись з променями сонця за чудової погоди, надихала на високі, позитивні результати, навіть відчувався подих Чорного моря, - тішився Сергій Зеленецький.

І недарма тішився, адже пропливши 100 м на спині, він став чемпіоном, а відстань в 50 м на спині і 50 м кролем принесли йому срібло. Ще одну нагороду, цього разу бронзу, він наплавав в 50 м брасом.

Другий учасник, 81-річний Василь Лановський, плавець з 25-ти річним стажем, також вніс в скарбничку команди бронзову медаль, пропливши 50 м брасом, заслуживши бурхливі оплески і глядацьку симпатію вболівальників.

Нагадаємо, що поле для міні-футболу зі штучним покриттям  відкрили в селі Красилівка, а в селі Гоголів запрацював мультифункціональний спортивний майданчик з гумовим покриттям.

Кубку ВП ФПУ з плавання серед аматорів  “Мастерс”. Фото

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: