#

Жителі Великої Димерки у Польщі проводять благодійні ярмарки (ФОТО)

12.05.2023 09:40
Жителі Великої Димерки у Польщі проводять благодійні ярмарки (ФОТО)
Фото з місця подій

У неділю, 14 травня, на площі Беганського — головній площі міста Ченстохова, Польща українці з Великої Димерки організовують виставку-ярмарок “Зустріч з Україною” 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис у Facebook-спільноті "Великодимерська територіальна громада".

Така ж ярмарка пройшла учора, 11 травня.

Усі виручені кошти підуть на придбання автомобіля та інші потреби наших військових. А також, українці збирають кошти на відновлення селищної школи та для допомоги людям з найбільш постраждалих від війни областей України – Херсонщини, Харківщини. 

Гості ярмарки зможуть помилуватись і придбати в неділю: вишиванки, віночки, обереги, ляльки ручної роботи, в'язані іграшки, картини оздоблені бісером та камінням, прикраси, сумки з українською символікою та багато інших виробів з українською душею.

Унікальний лот - боксерські рукавички з автографами чемпіонів світу з боксу: Віталія Кличка (WBO, WBC, The Ring), Юрія Нужненка (WBA), Сергія Дзиндзирука (WBO), Віктора Постола (WBC).

Також, буде представлено виставковий експонат – осколок під склом, що зруйнував школу, а також стенд з фотографіями жахливих наслідків російської навали на Великодимерську громаду, що була в окупації.

Нагадаємо, що на території Великодимерського ліцею вчителі висадили дерева в рамках програми "Зелена Україна".

На зображенні може бути: 4 людини та текст

На зображенні може бути: 6 людей та дитина

На зображенні може бути: 2 людини, газетний кіоск та текст

Читати "Моя Київщина" у Telegram