#

Жителів Ржищівської громади запрошують на орнітологічну екскурсію

28.09.2023 19:30
Жителів Ржищівської громади запрошують на орнітологічну екскурсію
Фото з мережі інтернет

7-8 жовтня у Ржищеві орнітолог Максим Гаврилюк проводитиме екскурсію про пташиний світ

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис очільниці громади Крістіни Чорненької.

Максим Гаврилюк - це директор ННІ природничих та аграрних наук Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, експерт Української природоохоронної групи. Він давно і плідно займається популяризацією орнітології.

Орнітологічні вихідні будуть складатися з двох частин. У суботу, в перший день, присутні з паном Максимом будуть виготовляти і вчитися правильно встановлювати штучні гніздівлі для птахів-дуплогніздників. Це відбудеться в приміщенні Ржищівського будинку культури (вул.Ярмаркова, 24-а). У неділю, на другий день, відбудеться справжня польова орнітологічна експедиція. Учасники зустрінуться на Ржищівському пляжі та підуть уздовж Дніпра, щоб подивитися, які птахи там живуть, та навчитися навичкам спостереження за ними. 

Подія розрахована для всіх вікових груп, тобто, в ній можуть взяти участь як зовсім маленькі діти (в супроводі батьків), так і люди поважного віку. Захід безкоштовний.

Для реєстрації потрібно зателефонувати по номеру 066 129 85 44 (Оксана Акутіна) та вказати кількість охочих і бажані дні. 

Нагадаємо, що із 3 жовтня у Ржищівському ЦНАПі розпочнуть надавати послуги Державної реєстрації актів цивільного стану.

Читати "Моя Київщина" у Telegram