#

Жителів Тетіївської ОТГ закликають підтримати ідею створення відділення для особливих дітей

30.07.2021 14:00
Жителів Тетіївської ОТГ закликають підтримати ідею створення відділення для особливих дітей
Фото з мережі Інтернет

Відділ соціального захисту населення Тетіївської міської ради разом з КП "Соціальний центр" хочуть створити для дітей з особливими потребами відділення, де вони зможуть перебувати, поки їхні батьки будуть зайняті своїми справами

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт Тетіївської ОТГ.

У повідомленні ззаначається, що це буде місце, де протягом дня з 9:00 до 17:00 можуть перебувати діти з особливими потребами як дошкільного, так і шкільного віку, які не відвідують дошкільні заклади чи школу.

У цей час батьки дітей зможуть зайнятися вирішенням своїх справ чи просто декілька годин відпочити. Також є можливість за потреби підвозити дітей та їхніх батьків до відділення за допомогою “Соціального таксі”, яке діє в громаді. Перебування дітей у відділенні буде безкоштовним.

У повідомленні розповідається наступне:

Звертаємось до жителів Тетіївської територіальної громади з проханням оцінити дану ініціативу і проголосувати, чи потрібне таке відділення. Це можна зробити на сторінці міської ради у мережі Facebook або в групі "Тетіївська міська територіальна громада".

Нагадаємо, що 29 липня у селі Теліженці Тетіївської ОТГ на річці Роська працівники рибоохоронного патруля зафіксували замор риби.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: