#

Мешканців Тетіївської ОТГ запрошують долучитися до акції "Скарбничка добрих справ"

07.02.2022 11:35
Мешканців Тетіївської ОТГ запрошують долучитися до акції "Скарбничка добрих справ"
Фото з мережі Інтернет

У Тетіївській громаді у період із 2 по 28 лютого триватиме акція "Скарбничка добрих справ", яка має на меті допомогти літнім людям

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Тетіївської ОТГ, акцію запускає КП "Соціальний центр".

У повідомленні розповідається, що у відділеннях стаціонарного догляду КП "Соціальний центр" проживають бабусі та дідусі, які виявляють інтерес та цікавість до різних видів рукодільних занять, таких як: в’язання, вишивання, малювання "картин за номерами чи картин-антистрес".

Тому метою акції є збір благодійних коштів на закупівлю матеріалів для рукоділля та творчості, а саме: шпиці для в’язання, гачки, нитки , тканина для вишивання, бісер, олівці, фарби, фломастери для малювання та інше.

Також вище зазначені матеріали можна купляти самим та передавати до закладу КП "Соціальний центр", який розмішується у місті Тетів на вулиці Януша Острозького, будинок 5.

Реквізити організації:

  • Р/р UA 663226690000026008300888745 в ТВБВ №10026/0805 філії Головного управління по м. Києва та Київській області АТ "Ощадбанк".

На кінець було зауважено, що звіт про використання благодійних коштів буде опубліковано на офіційній сторінці КП "Соціальний центр" у мережі Facebook.

Нагадаємо, що в Тетіївській опорній школі №3 вперше провели капітальний ремонт приміщення.

Читати "Моя Київщина" у Telegram