#

Жителька Макарівської ОТГ зафіксувала зловживання влади коштами

13.09.2022 19:20
Жителька Макарівської ОТГ зафіксувала зловживання влади коштами
Фото з мережі Інтернет

У соціальних мережах жителька Макарівської громади розповіла, що влада попри такий важкий час не перестає дивувати своїми махінаціями

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис Тетяни Гриневої у Facebook.

Жінка розповідає, що в кінці травня цього року у селі Мотижин ходила комісія, яка складала акти в кого були пошкоджені вікна після обстрілів. Далі жителів запрошували до сільської ради, щоб підписати дані документи.

Авторка зауважує:

Коли я підписувала акт, то там помітила занадто велику суму коштів. Після того ми вирішили не чекати, а замінили склопакети самі. Нам це обійшлося 11 тис. грн. Я пішла до старости Копилова, та пояснила що нам вже не потрібно міняти вікна, та попросила повернути мені ті акти яки я підписала. Мені сказали що треба їхати в Макарів. В Макарові мені спочатку віддали тільки копію паспорта, та копію на право власності, акти по яких був складено кошторис не хотіли виддавати. Але я настояла, і вони віддали. Коли я його уважно вивчила, то була здивована, що сума на мої вікна була 84,5 тис. грн.

Жителька Макарівської громади одразу помітила, що тут є зловживання, адже вона змінила склопакети за 11 тис. грн., а комісія вирішила, що вони будуть коштувати 84,5 тис. грн.

Тетяна розповідає далі:

Я зателефонувала на гарячу лінію, після чого до мене приїхали люди з Макарівського відділку поліції, я їм дала свідчення, потім зателефонував мені дільничий, сказав що розмовляв з Токарем О.Я. та він йому сказав, що вони з цього нічого не мають.

На кінець жінка обурюється, що наразі йде війна, а деякі чиновники користуються нагодою наживатися.

Нагадаємо, що норвезька рада у справах біженців в Україні планує реалізувати програму "Прихисток" у Макарівській громаді.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: