#

Жителька Мощуна сама замінила вікна, на які за обласною програмою виділили 40 тис грн, - громадський активіст (ВІДЕО)

29.09.2022 21:00
Жителька Мощуна сама замінила вікна, на які за обласною програмою виділили 40 тис грн, - громадський активіст (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Мешканка села Мощун Алла Сергієнко власним коштом зробила заміну скла у вікнах свого будинку, на який з програми Олексія Кулеби з відновлення вікон було виділено понад 40 тис грн

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис громадського діяча Віталія Купрія у Facebook.

У публікації Віталій Купрій зазначає:

Мої останні публікації вказують на існування масштабної корупційної оборудки на Київщині, яку наразі очолює ставленик Єрмака Олексій Кулеба.

Активіст опулікував відео, у якому про крадіжку бюджетних коштів розповіла Алла Сергієнко, мешканка села Мощун, у якому велися запеклі бої з окупантами. Жінка  обурена тим, що її будинок на вулиці Лісна, 19 опинився у програмі Олексія Кулеби по відновленню вікон. На нього списані більше 40 тис грн коштів платників податків.

Пані Алла каже, що зробила заміну скла у вікнах власним коштом і це обійшлося їй у суму близько 11 тис грн. Жителька зверталася за поясненням до Гостомельської військової адміністрації, втім, жодних пояснень не отримала.

Автор допису підсумовує:

На відео заява про кримінальне правопорушення. Особливо цинічним є відсутність реакції на злочин з боку Гостомельської селищної військової адміністрації під керуванням генерала Сергія Борисюка. Всі мають від цього особистий зиск. За наш з вами рахунок!!!

Нагадаємо, що Володимир Зеленський призначив нового голову Бучанської РДА.


Читати "Моя Київщина" у Telegram