#

Жительку Фурсівської ОТГ покусала циганка (ФОТО)

13.08.2021 12:40
Жительку Фурсівської ОТГ покусала циганка (ФОТО)
Фото з місця події

У середу, 11 серпня, у селі Трушки Фурсівської ОТГ невідомі особи ромської національності пограбували двох місцевих жительок

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Національну поліцію Київської області

Правоохоронці встановили, що на подвір’я 51-річної господині та її 84-річної матері зайшли три жінки. Дві зловмисниці відволікали матір, а третя зайшла до будинку і викрала гроші.

Коли додому повернулася донька, то побачила як одна із незнайомок виходить із будинку із її заощадженнями в руках. Господиня спробувала відібрати у зловмисниці гроші, у відповідь та вкусила господиню за руку та втекла.

Далі розповідається, що працівники кримінальної поліції провели низку оперативно-розшукових заходів та встановили автомобіль, особу та місце перебування злодіїв. З’ясувалось, що група осіб ромської народності переховувалась в одному із готелів під Вінницею, де її і виявили правоохоронці. Жінку, яка здійснила грабіж затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Нею виявилась 55-річна жителька Запоріжжя. Вказана група наразі перевіряється на причетність до скоєння інших злочинів на території області.

Слідчі за процесуальним керівництвом Білоцерківської окружної прокуратури повідомили зловмисниці про підозру за ч.3 ст.186 (Грабіж) Кримінальнального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Нагадаємо, що за процесуального керівництва Володарського відділу Білоцерківської окружної прокуратури повідомлено про підозру колишньому голові однієї із сільських рад, за фактом привласнення чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: